Pen oranje

Hester Stafleu
Levensverhalen tekst & advies
Gamerschestraat 75
5301 ar Zaltbommel
Telefoon 0418 512493
hester.stafleu@planet.nl
www.stafleu-levensverhalen.nl

Schrijf!

Schrijven werkt verhelderend

Al schrijvend komt het moment dat je inziet: hé, hier draait het om! Datzelfde geldt als je schrijft over anderen, op grond van gesprekken en interviews.
Je wordt er wijzer van.

Persoonlijk advies

Misschien loop je al langer rond met het idee een levensverhaal te schrijven. Maar waar te beginnen? Ik help bij het afbakenen van je onderwerp. Met een plan dat bij je past. Het resultaat is een afgerond verhaal waarin met weinig woorden veel wordt gezegd.

Een persoonlijk traject begint met een gesprek op mijn werkkamer in Zaltbommel. Ik begin met luisteren: waarover wil je schrijven? Handig als je al een idee op papier hebt en een paar pagina’s hebt geschreven. Het gesprek duurt een uur of twee. Daarna mail ik een advies. Dat advies kan voldoende zijn om aan de slag te gaan. Als je behoefte hebt aan feedback, kun je mij tijdens het schrijfproces een tekst mailen. De ervaring leert dat het een stok achter de deur is om te blijven schrijven. Een adviesgesprek kost 50 euro.
Het uurtarief voor feedback is 25 euro.

Workshop of schrijfcafé

Eerst het schrijven meer in de vingers krijgen? Het liefst in een groep? Schrijf je in voor een workshop of doe mee met mijn maandelijkse schrijfcafé (zie verderop).