Schrijven werkt verhelderend. Of het nu gaat om een recente gebeurtenis of om ervaringen uit het verleden, al schrijvend komt het moment dat je inziet: hé, hier draait het om! Je komt tot de kern van je ervaringen.
Misschien loop je al langer rond met het idee (een deel van) je levensverhaal te schrijven. Voor een verhaal, een eigengemaakt boekje of een uit te geven boek. Maar waar te beginnen?

Persoonlijk advies
In een persoonlijk gesprek help ik bij het afbakenen van het onderwerp en bij een creatieve opbouw van de tekst. Er ontstaat een plan dat bij je past, waarbij je je thuis voelt. Het regelmatig toesturen van teksten voor feedback motiveert om door te gaan. Het resultaat is een afgerond verhaal, waarin met weinig woorden veel wordt gezegd. Werkwijze en kosten

Schrijfcafé of cursus
Regelmatig verzorg ik een schrijfworkshop, een cursus of een schrijfcafé. Het is een kennismaking met verschillende methoden om het eigen verhaal te schrijven. Of te combineren met schilderen! Voor het laatste werk ik samen met een kunstenaar en een creatief therapeute. Bij 'Nieuws' lees je de data.

pen rood

Hester Stafleu
Levensverhalen tekst & advies
Gamerschestraat 75
5301 ar Zaltbommel
Telefoon 0418 512493
hester.stafleu@planet.nl
www.stafleu-levensverhalen.nl